aansluiten stopcontact
Extra inbouwstopcontact plaatsen Elektrische installatie Livios.
Om een enkelvoudig stopcontact aan te sluiten moet je de draden als volgt aansluiten op het stopcontact: de aarding komt in het midden, de blauwe of bruine draden komen altijd op de buitenste klemmen in willekeurige volgorde. Voor een meervoudig stopcontact ga je op dezelfde manier tewerk, maar op elke klem moet je een doorverbinding van dezelfde kleur naar het aan te koppelen stopcontact plaatsen.
Stopcontact aansluiten YouTube.
This feature is not available right now. Please try again later. Published on May 1, 2014. Fabian, medewerker van Hornbach, vertelt je hoe je veilig een stopcontact kunt aansluiten. Welke kleur draad heeft welke functie en waar moesten ze ook alweer in?
Stopcontact aansluiten Het Zelf Doen.
Een extra stopcontact aansluiten is dan de beste optie en is vaak niet eens moeilijk. Meestal kan je gewoon aan een ander stopcontact, dat zich al dan niet in de zelfde ruimte bevindt, een aanpassing doen, waardoor jij een extra stopcontact kan plaatsen.
aansluiten van stopcontacten YouTube.
Praxis laat zien hoe je een stopcontact kunt vervangen Duration: 124. PraxisBouwmarkt 21154, views. Van een enkel stopcontact een dubbel stopcontact maken in gipsplaat Duration: 307. Legrand Group Belgium 11418, views. Klusvideo Wandcontactdoos plaatsen Duration: 237. Rak Vladimir 18598, views. Stopcontact aansluiten Duration: 229.
Stopcontact vervangen Elektrische installatie Livios.
Schroef de bevestigingsschroeven van het stopcontact aan weerszijden los. Haal het stopcontact uit of van de muur. Draai de schroeven van de leidingdraden los. Maak nu de leidingdraden los. Let er bij een geaard contact op dat de aarddraad groen/geel in geen geval de nuldraad blauw raakt. Stap 3: nieuw stopcontact aansluiten.
Stopcontact aansluiten Kennisbank Elektramat.
U heeft de draden correct aangesloten, de spanning getest en het afdekraam gemonteerd. U kunt nu een stekker in het nieuwe stopcontact plaatsen. Heeft u verder nog vragen over een stopcontact aansluiten of wenst u graag meer informatie over deze klus?
Stopcontact en lichtschakelaar aansluiten GAMMA.
nl stopcontact en lichtschakelaar monteren stopcontact monteren lichtschakelaar monteren stopcontact lichtschakelaar stopcontact met schakelaar aansluiten lichtschakelaar aansluiten stopcontact aansluiten stopcontact met schakelaar schakelaar met stopcontact aansluiten wandcontactdoos aansluiten stopcontact monteren schakelaar met stopcontact schakelaar aansluiten aansluiten stopcontact met schakelaar schakelaar en stopcontact aansluiten aansluiten stopcontact opbouw stopcontact aansluiten stopcontact schakelaar stopcontact schakelaar aansluiten lichtschakelaar met stopcontact lichtschakelaar installeren combinatie schakelaar stopcontact aansluiten lichtschakelaar aansluiten schakelaar schakelaar monteren lichtschakelaar monteren aansluiten schakelaar met stopcontact opbouw wandcontactdoos aansluiten lichtschakelaar met stopcontact aansluiten schema stopcontact installeren wandcontactdoos.
Elektriciteit aansluiten GAMMA.be.
Inbouw stopcontact plaatsen. Stekker herstellen of vervangen. Terug naar elektriciteit leggen. Voor het aansluiten van elektriciteit is het belangrijk dat de aarding in orde is en dat de zekeringkast met differentieelschakelaars en automaten goed is aangesloten met de meter. Zelf elektriciteit aansluiten is een secure klus die met de nodige zorg en aandacht moet gebeuren.

Contacteer ons