controle elektrische installatie
Keuring elektrische installatie die nog niet helemaal af is? Bouwinfo.
een tijdelijke installatie o.a. een verzwaring van de aansluiting. om de 25 jaar. verkoop van een woning met een elektrische installatie van vòòr 1 oktober 1981. De keuring van de elektrische installaties is in de drie Gewesten van ons land verplicht.
Keuring van elektrische installaties, elektriciteitskeuring Electro-Test.
Voor particulieren keuren ze huishoudelijke elektrische installaties en verdeelborden bij de verkoop of verhuur van hun appartement of woning. Voor bedrijven en productiefaciliteiten concentreren ze zich op de controle en de risicoanalyse van de veiligheidsaspecten van machines, toestellen en leidingen.
Elektrische installaties Belgium.be.
Om de veiligheid te blijven waarborgen legt het AREI om de 25 jaar een nieuwe controle op. Bij de verkoop van een woning die gebouwd werd voor de invoering van het AREI en daardoor nog geen gelijkvormigheidscontrole van de elektrische installatie ondergaan heeft, moet de verkoper vanaf 1 juli 2008 verplicht een keuringsattest kunnen voorleggen.
De elektrische installatie renoveren.
Niet alleen zijn er veel meer elektrische verbruikers in de woning, de installatie is ook niet opgewassen tegen de vermogens die sommige apparaten vragen. Een keuring van de installatie door een erkend controle-organisme geeft je een duidelijk inzicht in de staat van de installatie. Zon controle is overigens wettelijk verplicht bij de verkoop van de woning of bij de verzwaring van een netaansluiting.
EPC Limburg Epcerti.
Keuring elektrische installatie. Dit attest geeft aan of of de elektrische installatie van de woning aan alle wettelijke verplichtingen voldoet. De controle wordt uitgevoerd door een erkend technicus. Deze controle is belangrijk voor de veiligheid en uw verzekering. Bij elke verkoop van een woning dient een elektrische keuring voorhanden te zijn!
Hoe verloopt een keuring? elektriciteitenveiligheid.be.
De keuring van je elektrische installatie begint in de ruimte waar je elektriciteitskasten hangen. Bij de keuring van je elektrische installatie moet je twee belangrijke documenten aan de keurder afgeven: het eendraadsschema en het situatieschema. Alleen met die documenten krijg je een positief attest voor je elektrische keuring.
Elecktrische Keuring Controle van de elektrische installaties.
Uw aanvraag zal onmiddellijk worden behandeld door een van de erkende organismen van de Federale Overheid dienst Economie, KMO, Middenstand en Energie, en door specialisten inzake elektrische keuringen in België: vraag vandaag nog een afspraak met uw inspecteur. Wij wensen u een vlotte afspraak en een winstgevende verkoop! Het team van elektrische-keuring.be. de prijs van. uw keuring Bestel. gas elektrische controle Bestel. energetische elektrische controle.
Controle van de elektrische installaties Consumentenbescherming Home.
De veiligheidsvoorschriften waaraan iedere huishoudelijke elektrische installatie, verwezenlijkt vanaf 1 oktober 1981, moet voldoen, zijn weergegeven in het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties AREI en bindend verklaard door het koninklijk besluit van 10 maart 1981. Om deze veiligheid in de tijd te waarborgen heeft het AREI een controle van de huishoudelijke elektrische installaties, door een erkend organisme, opgelegd om de 25 jaar.

Contacteer ons