Keuringsattest elektriciteit
Keuring Elektriciteit Nieuwbouw of Verbouwing?
Hieronder kunt u in pdf een voorbeeld zien van een elektrisch keuringsattest. Voor het uitvoeren van de controle dienen volgende zaken aanwezig te zijn.: Ééndraadsschema: Dit schema geeft een overzicht van de verschillende automaten en zekeringen en wat ze juist bedienen met hun bijhorende kabelsectie en kaliber. Situatieplan: Dit is een grondplan van de woning met de aanduiding van alle lichtschakelaars, stopcontacten, toestellen en lichtpunten met hun bijhorende code zodat je dit makkelijk kan terugvinden op het ééndraadsschema. Keuring elektriciteit bij nieuwbouw, uitbreiding of wijziging?
Keuring elektriciteit: de beste kwaliteit voor de beste prijs.
Er zijn verschillende redenen om de elektriciteit te laten keuren. Een keuring van de elektriciteit is verplicht bij de aansluiting van een nieuwe elektrische installatie op het net, maar ook wanneer er belangrijke wijzigingen of uitbreidingen plaatsvinden aan de elektrische installatie.
Elektriciteitskeuring bij verkoop van woningen.
Sedert 1 juli 2008 is een keuringsattest van de elektrische installatie wettelijk verplicht bij elke verkoop van woningen of appartementen waarvan de elektrische installatie in dienst is gesteld vóór 1 oktober 1981. Een wooneenheid bevat een leefruimte, een toilet, een douche of bad, keuken of kitchenette.
Elektrische keuring Info aanvragen.
In de praktijk zal een woning of appartement ouder dan 1981 nooit een elektrische installatie hebben die conform is met de AREI-wetgeving en bijgevolg zal er steeds een negatief keuringsattest worden afgeleverd. U heeft een huis gekocht met negatief elektriciteitsattest.
Notaris.be Kopen, huren en lenen Kopen en verkopen.
Bij de notaris. Als je je huis wil verkopen, dan heb je er sinds kort een nieuwe verplichting bij. Je moet namelijk de elektrische installatie laten keuren. De notaris geeft uitleg. keuring elektrische installaties. Klik hier om uw notaris te vinden.
Keuring van uw electrische installatie bij verkoop.
Huizen van voor oktober 1981 die na deze datum hun elektriciteit hebben verzwaard, beschikken meestal over een keuringsattest. Indien de verkoper het verloren heeft, dient hij zich een nieuw aan te vragen. De keuring moet uitgevoerd worden door een Erkend Keuringsorganisme.
De elektrische keuring bij de verkoop van uw huis Dewaele.
Om dit te vermijden is de elektrische keuring van groot belang. Wat is een elektrische keuring? De elektrische keuring is een verslag dat de staat en conformiteit van de elektrische installaties in je woning in kaart brengt. Zo'n' elektrische keuring moet worden opgemaakt door een erkend keuringsorganisme.
De elektrische keuring in zes weetjes Aansluiting op het net Livios.
Besparen op elektriciteit. De elektrische keuring in zes weetjes. bookmark_border Bewaar artikel. Uit het massale aantal vragen over elektriciteit in onze vragenrubriek blijkt dat heel wat verbouwers zich vragen stellen bij de elektrische keuring. Is die verplicht? Wat kost zon keuring?

Contacteer ons