Keuringsattest elektriciteit
Elektriciteitskeuring bij verkoop van woningen: info tips.
De nieuwe koper heeft een jaar de tijd om de installatie in orde te brengen. Gaat het om gevaarlijke gebreken? Dan moet moet de installatie wél laten herstellen voordat je de woning kunt verkopen. Dit wordt altijd in het keuringsattest vermeld.
Elektriciteitskeuring: verplicht voor bedrijven.
Français Fr Over OCB. Keuring en controle bedrijven. Keuring hef en hijsmiddelen. Particuliere keuring en controle. BA4 en BA5 opleiding. QR-code: uw digitaal verslag. Wij staan garant voor de beste service. Vraag uw controle aan. Wij staan garant voor de beste service. Vraag uw controle aan. Wij staan garant voor de beste service. Vraag uw controle aan. Wij staan garant voor de beste service. Vraag uw controle aan. Nazicht is belangrijk. Elektriciteit is een onmisbare bron van energie.
Hoe verloopt een keuring? elektriciteitenveiligheid.be.
Dan is het keuringsattest van je elektriciteit negatief. Badkamer en douche. Voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en doucheruimte heeft de keurder extra aandacht. Want die wegen zwaar door in het keuringsattest van je elektrische installatie. Het risico op elektrocutie en brand is daar groter.
Keuring elektriciteit: de beste kwaliteit voor de beste prijs.
Een keuring van de elektriciteit is verplicht bij de aansluiting van een nieuwe elektrische installatie op het net, maar ook wanneer er belangrijke wijzigingen of uitbreidingen plaatsvinden aan de elektrische installatie. Bij de verkoop van een woning dient er ook een keuring van de elektriciteit te gebeuren.
Belangrijk voor iedereen: Keuring elektriciteit Bouwinfo.
U bent hier. Home Forum Technieken Elektriciteit Belangrijk voor iedereen: Keuring elektriciteit. Forum Nieuwe berichten FAQ. Belangrijk voor iedereen: Keuring elektriciteit. Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 12/10/2012. Geplaatst op: 03-02-2013 233901.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /.
Keuring elektrische installatie Kopen, huren en lenen Notaris.be. icon-calculate. icon-adressbook.
Als je je huis wil verkopen, dan heb je er sinds kort een nieuwe verplichting bij. Je moet namelijk de elektrische installatie laten keuren. De notaris geeft uitleg. keuring elektrische installaties. Copyright 2018 Fednot Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden Privacy policy Webmaster.
Elektrische keuring Info aanvragen.
In de praktijk zal een woning of appartement ouder dan 1981 nooit een elektrische installatie hebben die conform is met de AREI-wetgeving en bijgevolg zal er steeds een negatief keuringsattest worden afgeleverd. U heeft een huis gekocht met negatief elektriciteitsattest.
Wat kost een elektrische keuring? Elektriciteit Livios.
Ontdek alle gratis documentatie. De schakelkast is het hart van uw elektrische installatie. Elektriciteit van Brainbox: eenvoudig te begrijpen én te installeren! Mitsubishi Electric Europe. Kent u de Europese Ecodesign richtlijn of kortweg ErP-richtlijn al? Waar komt jouw elektriciteit vandaan?

Contacteer ons