keuring elektrische installatie
Elektrische keuring Info aanvragen.
Wat is het verschil tussen een elektrische keuring en een energiekeuring? Een elektrische keuring gaat de staat van de bestaande elektrische installatie na. Bij een energiekeuring, ook wel EPC-keuring genoemd, wordt er onderzocht hoe energiezuinig en milieuvriendelijk de woning is.
Notaris.be Kopen, huren en lenen Kopen en verkopen. icon-calculate. icon-adressbook.
Keuring elektrische installatie. Naar aanleiding van de verkoop van een woning is de verkoper sedert 1 juli 2008 verplicht een controleverslag met betrekking tot de elektrische installatie te bezorgen aan de koper. Deze controle is verplicht voor een wooneenheid waarvan de elektrische installatie werd begonnen vóór 1 oktober 1981 en die nog geen controleonderzoek door een erkend organisme heeft ondergaan.
Elektrische Keuring, Water of EPC KeurTeam.
Elektrische keuring bij verkoop van een woning. Elektrische keuring van een nieuwe installatie. Elektrische keuring van een tijdelijke werfinstallatie. Elektrische keuring bij verzwaring van de installatie. Elektrische keuring van een zonnepanelen installatie. Keuring water binneninstallatie. Keuring van een ondergrondse of bovengrondse mazouttank.
Veiligwonen: keurt en levert de attesten voor uw woning Elektrische installatie.
Een keuring van uw huishoudelijke elektrische installatie is het middel bij uitstek om uw veiligheid te garanderen en uw woning te beschermen. Dankzij deze keuring beperkt u namelijk de kans op lichamelijk letsel of op brand door een slecht werkende installatie.
Elektriciteit keuring Het Zelf Doen.
Wat zijn de eisen om aan de elektriciteit keuring te kunnen voldoen? Je moet een ééndraadsschema en situatieschema kunnen voorleggen van de volledige elektrische installatie van je woning. Je woning moet volledig voldoen aan de wettelijke normen volgens het AREI.
De elektrische keuring in zes weetjes Aansluiting op het net Livios.
Hoeveel betaal ik voor een keuring? De prijs van een keuring hangt af van het controleorganisme dat je kiest, de duurtijd van de controle, de omvang van je elektrische installatie en het al dan niet opmaken van een situatieschema voor installaties die dateren van voor 1 oktober 1981.
Wat is de verplichte elektrische keuring bij verkoop? Heylen vastgoed.
Wanneer u een woning verkoopt met een elektrische installatie die in gebruik werd genomen voor 1 oktober 1981, dan bent u verplicht om een keuring van uw elektrische installatie te laten uitvoeren. Enkel wanneer u al een gelijkvormigheidsverslag gebaseerd op het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties A.R.E.I.
ATK huishoudelijk.
270 / AREI art. Wat houdt de keuring van uw installatie in. Tijdens de keuring wordt de conformiteit van de elektrische installatie met het A.R.E.I. Volgende onderdelen komen aan bod.: Administratief nazicht van het eendraadschema en het situatieschema met de werkelijke toestand.

Contacteer ons