keuringsattest elektrische installatie
Verlies Keuringsattest elektrische installatie JuridischForum.be.
Verlies Keuringsattest elektrische installatie. 1, 9 jaar 2 maand geleden 28 mar 2009 1619.: Wij verkopen onze woonst met als bouwjaar 1990. Nu blijkt dat wij, vóór het verlijden van de akte, een keuringsattest van de electrische installatie moeten voorleggen aan de notaris.
Hoe verloopt een keuring? elektriciteitenveiligheid.be.
Zorg ervoor dat alle ruimtes vrij toegankelijk zijn en dat niets het zicht op stopcontacten, lichtschakelaars, lichtpunten, belemmert. Is dat niet het geval, dan moet hij dat in het keuringsverslag van je elektrische installatie vermelden. Wil je een positief keuringsattest voor je elektrische installatie?
Elektrische keuring Info aanvragen.
Vanaf 1 oktober 1981 zijn alle Belgische woningen gebouwd conform de AREI-regelgeving en bezitten dus het verplichte keuringsattest en de elektrische schema's. AREI, de algemene regelgeving betreffende de elektrische installaties, beschrijft de minimumeisen waaraan een installatie moet voldoen om als veilig te worden beschouwd.
Elektriciteitskeuring bij verkoop van woningen.
Sedert 1 juli 2008 is een keuringsattest van de elektrische installatie wettelijk verplicht bij elke verkoop van woningen of appartementen waarvan de elektrische installatie in dienst is gesteld vóór 1 oktober 1981. Een wooneenheid bevat een leefruimte, een toilet, een douche of bad, keuken of kitchenette.
Elektrische Keuring bij Verkoop Woning?
Bij verkoop van een woning waarvan de elektrische installatie of een deel daarvan dateert van vóór 1 oktober 1981 is het in de drie gewesten verplicht een elektrische keuring uit te voeren. De verkoper moet sinds 1 juli 2008 reeds bij het ondertekenen van de verkoopovereenkomst het zogenaamde compromis een keuringsattest kunnen voorleggen.
De elektrische keuring bij de verkoop van uw huis Dewaele.
Indien blijkt dat de installatie niet in orde is, beschikt de koper na het verlijden van de authentieke verkoopakte over een termijn van 18 elektrische installatie in gebruik genomen voor 01.10.1981 dan wel 12 elektrische installatie in gebruik genomen na 01.10.1981 maanden om de installatie opnieuw conform te laten maken.
Elektriciteit keuren: niet nodig? Of toch? elektriciteitenveiligheid.be.
Laat je de woning volledig afbreken of ga je de elektrische installatie volledig renoveren? Dan is een keuring van je oude elektrische installatie niet nodig. Je verkoopt je woning en de keurder bezorgt je na de inspectie van je elektrische installatie een negatief attest.
Keuring elektriciteit: de beste kwaliteit voor de beste prijs.
Een keuring van de elektriciteit is verplicht bij de aansluiting van een nieuwe elektrische installatie op het net, maar ook wanneer er belangrijke wijzigingen of uitbreidingen plaatsvinden aan de elektrische installatie. Bij de verkoop van een woning dient er ook een keuring van de elektriciteit te gebeuren.

Contacteer ons