keuringsattest elektrische installatie
Keuring elektriciteit: de beste kwaliteit voor de beste prijs.
Een keuring van de elektriciteit is verplicht bij de aansluiting van een nieuwe elektrische installatie op het net, maar ook wanneer er belangrijke wijzigingen of uitbreidingen plaatsvinden aan de elektrische installatie. Bij de verkoop van een woning dient er ook een keuring van de elektriciteit te gebeuren.
Elektriciteit afgekeurd: de 5 grootste fouten Elektriciteit Livios.
Wat als de elektrische installatie van je droomwoning is afgekeurd? Een ongelooflijke afknapper? Het" is vooral belangrijk dat je weet waar je aan toe bent, zegt Malherbe. Daarom" dat je het keuringsattest onmiddellijk moet opvragen. De meeste problemen zijn niet onoverkomelijk.
Pantheon-Vastgoed Elektriciteitskeuring.
nadien is een periodieke controle uit te voeren om de 25 jaar. Sedert 1 juli 2008 is een keuringsattest van de elektrische installatie wettelijk verplicht bij elke verkoop van woningen of appartementen waarvan de elektrische installatie in dienst is gesteld vóór 1 oktober 1981.
Elektrische keuring voor verkoop.
Indien de installatie dateert van na 1 oktober 1981 dient er in principe een geldig keuringsattest aanwezig te zijn. Dit is ook zo wanneer er na die datum belangrijke wijzigingen aan de elektrische installatie zijn uitgevoerd. Kan je als verkoper geen conform keuringsverslag voorleggen dan is een nieuwe keuring noodzakelijk.
Keuring elektriciteit bij verkoop Tipsentricks.be. Keuring elektriciteit bij verkoop Tipsentricks.be.
De prijs voor de keuring van je elektrische installatie hangt onder meer af van de grootte van de installatie. Voor een standaard elektrische installatie met één enkele meter kan je je verwachten aan een gemiddelde prijs tussen 100 en 150 euro.
Keuringsattest elektrische installatie.
Nieuws Verkoopsdossier Keuringsattest elektrische installatie. Keuringsattest elektrische installatie. Verplicht bij de verkoop van woningen met een installatie ouder dan 1981. Zonder dit attest mag de verkoop niet plaatsvinden! Woningen die gebouwd werden na 1981 beschikken automatisch over dit attest. Als de eigenaar het niet meer in bezit heeft, moet hij aan de notaris bewijzen dat de woning gebouwd werd na 1981.
Elektriciteitskeuring bij verkoop van woningen.
Sedert 1 juli 2008 is een keuringsattest van de elektrische installatie wettelijk verplicht bij elke verkoop van woningen of appartementen waarvan de elektrische installatie in dienst is gesteld vóór 1 oktober 1981. Een wooneenheid bevat een leefruimte, een toilet, een douche of bad, keuken of kitchenette.
Elektrische Keuring bij Verkoop Woning?
Bij verkoop van een woning waarvan de elektrische installatie of een deel daarvan dateert van vóór 1 oktober 1981 is het in de drie gewesten verplicht een elektrische keuring uit te voeren. De verkoper moet sinds 1 juli 2008 reeds bij het ondertekenen van de verkoopovereenkomst het zogenaamde compromis een keuringsattest kunnen voorleggen.

Contacteer ons