Elektriciteitskeuring
Elektriciteitskeuring vanaf 119 incl. BTW per woning.
Elektriciteitskeuring voor 140 incl. Bij het verkopen van een woning is het verplicht om een keuringsattest van de elektriciteitskeuring voor te leggen bij het ondertekenen van de verkoopovereenkomst. Ook wanneer de elektriciteit verouderd is of wanneer er wijzigingen of uitbreidingen zijn aangebracht.
Elektriciteitskeuring Brussel ACEG.
ACEG verzorgt uw elektriciteitskeuring in Brussel. Elke elektrische installatie moet door een erkend controle-organisme gekeurd worden volgens de AREI-normen, eender wanneer ze in gebruik wordt genomen. Voor een elektriciteitskeuring in Brussel en bij uitbreiding in heel België kan u beroep doen op de onafhankelijke organisatie ACEG.
PREVEBO VEURNE.
Elektriciteitskeuring energenie.be.
D e elektrische installatie van uw woning moet verplicht gekeurd zijn bij verkoop. Deze elektriciteitskeuring mag alleen uitgevoerd worden door keuringsinstellingen die erkend zijn door de Federale Overheid. Het keuringsattest van de elektriciteitskeuring wordt bij de officiële verkoopsakte gevoegd. Een woning kan verkocht worden met een negatieve keuring.
Elektrische keuring.
Elektriciteitskeuring bij verkoop verplicht of niet? Het antwoord is ja. Een elektrische keuring is bedoeld om de koper in te lichten over de staat van de elektrische installatie. De notaris zal hier om vragen en zonder attest wordt de verkoop uitgesteld.
Elektriciteitskeuring: prijs voor elektrische keuring van een woning Egeon Ingenieurs EPC, EPB, VCO, luchtdichtheid en energiestudies.
Home / Elektriciteitskeuring: prijs voor elektrische keuring van een woning. Elektriciteitskeuring: prijs voor elektrische keuring van een woning. In combinatie met een EPC regelen wij de elektrische keuring voor de prijs van 119 euro excl. De prijzen voor een EPC vindt u hier.
Elektriciteitskeuring bij verkoop van woningen.
Voor garages, parkings, berg en andere ruimten die deel uitmaken van een wooneenheid, maar waarvan de elektrische installatie wordt gevoed via een elektriciteitsmeter op naam van de mede-eigenaars of van de vereniging van mede-eigenaars is het keuringsattest niet noodzakelijk. Is een elektriciteitskeuring verplicht bij de verhuur van een woning?
Elektriciteitskeuring Resol.
Bij verkoop van een woning waarvan de elektrische installatie dateert van vóór 1 oktober 1981 of waarvan het elektrisch keuringsattest niet meer voorhanden is verloren gegaan, niet overgedragen bij de vorige verkoop, Ook wanneer het keuringsattest ouder is dan 25 jaar moet de keuring opnieuw worden uitgevoerd.

Contacteer ons