nieuwe aansluiting elektriciteit
Nieuwe aansluiting Particulieren Professionals ORES.
Heeft u extra informatie nodig? Uw nieuwe aansluiting in 7 stappen. Vul het formulier in. ORES stuurt een prijsofferte voor de aansluiting. U ondertekent de prijsofferte voor akkoord en betaalt het voorgestelde bedrag. ORES plant met u de datum waarop de aansluiting uitgevoerd wordt. U voert de voorbereidende werken uit. ORES voert de aansluiting en plaatsing van de meter uit. U vraagt de inwerkingstelling van de meter, zodra u over een overeenkomst met een energieleverancier beschikt en uw installatie gecontroleerd werd door een erkende instelling. U beschikt reeds over deze elementen op het moment van de plaatsing van de meter? Indien u dat wenst, kan ORES deze rechtstreeks in werking stellen bij de aansluiting. Zodra we uw aanvraag ontvangen, zal u een klantenadviseur van ORES toegewezen krijgen om u doorheen deze stappen te loodsen. Wilt u graag meer weten? Raadpleeg onze brochures! Raadpleeg onze brochure. elektriciteit Raadpleeg onze brochure.
Nieuwbouwwoningen Infrax.
Meer info Tijdelijke aansluiting elektriciteit. Moet je je woning/gebouw nog bouwen? Heb je een elektriciteitsaansluiting nodig om te bouwen? Wil je nog geen definitieve elektriciteitsaansluiting aanvragen voor het gebouw? Kies dan voor een tijdelijke aansluiting elektriciteit die na de bouwperiode wordt weggenomen.
Vraag een nieuwe aansluiting aan Eandis.
Raadpleeg onze brochures over aansluitingen. Plan je een nieuwe aansluiting voor elektriciteit en/of aardgas? Beschik je over alle nodige gegevens? Dan kun je online de gegevens ingeven en meteen een definitieve aansluiting aanvragen. Vraag je aansluiting aan. Aansluiten stap voor stap, zo gebeurd.
Infrax startpagina aansluitingen elektriciteit, aardgas en riolering Infrax.
Nieuwe aardgasaansluiting in een bestaande woning. Huidige aansluiting wijzigen. Bestaande meter openen. Bestaande meter sluiten. Extra meter plaatsen. Eigen zuiveringsinstallatie IBA. Infrax in jouw gemeente. Nieuw type meterkast voor elektriciteit. Reglementen en voorschriften. Het juiste attest voor je verlaagd btw-tarief?
Kostprijs van een aansluiting VREG.
Home Bouwen, verbouwen en verhuizen van energie Kostprijs van een aansluiting. Kostprijs van een aansluiting. De prijs van een aansluiting is afhankelijk van de netbeheerder, maar ook afhankelijk van het type aansluiting. De factuur voor een aansluiting krijgt u rechtstreeks van uw netbeheerder en niet van uw energieleverancier.
Nieuwe aansluiting voor privéklanten.
Ik heb een nieuwe aansluiting aangevraagd. Wanneer ontvang ik mijn eerste factuur? Na het activeren van uw meter informeert uw netbeheerder Luminus. Vanaf dan mag u uw eerste voorschotfacturen verwachten. Voordat uw energielevering start, ontvangt u van ons een brief met gedetailleerde informatie over uw voorschotten. Wij stellen uw feedback op prijs. Was deze informatie nuttig? Uw feedback helpt om onze dienstverlening te verbeteren. Wil u een antwoord op een specifieke vraag? Contacteer dan onze klantendienst. Gelieve feedback in te geven. Hoe kan ik klant worden bij Luminus? U kan op eender welk moment gratis van energieleverancier veranderen en klant worden bij Luminus. U hoeft geen schadevergoeding te betalen voor contractbreuk, zelfs niet als u uw contract vóór de einddatum stopzet. Let wel: deze leveranciersverandering zonder schadevergoeding geldt enkel voor particuliere en professionele gebruikers die jaarlijks maximaal 50.000 kWh aan elektriciteit en/of maximaal 100.000 kWh aan gas verbruiken.
Nieuwe aardgasaansluiting in een bestaande woning Infrax.
Het juiste attest voor je verlaagd btw-tarief? Home Aansluitingen Nieuwe aardgasaansluiting in een bestaande woning. Afdrukken Nieuwe aardgasaansluiting in een bestaande woning. Niets dan voordelen! Een condenserende aardgasketel haalt een hoger rendement dan een ketel op stookolie. Een aardgasketel vraagt ook minder onderhoud.
Een elektriciteits en aardgasaansluiting aanvragen VREG.
Hieronder vindt u de rechtstreekse links naar de websites van Eandis en Infrax voor alle informatie rond een nieuwe aansluiting.: Aansluitingen van grote bedrijven. Grote afnemers in Vlaanderen die rechtstreeks op het hoogspannings of hogedruknet aangesloten willen worden, richten zich tot Elia voor elektriciteit en Fluxys voor aardgas.

Contacteer ons