elektrische installatie woning
Elektriciteitskeuring bij verkoop van woningen.
Bij verhuur dient geen elektriciteitsattest te worden voorgelegd. Volgens de Vlaamse Wooncode moeten woningen uitgerust zijn met een voldoende en veilige elektrische installatie voor de verlichting van de woning en het veilige gebruik van elektrische apparaten. Een keuring is dus wel aangeraden.
Afgekeurd! Wat nu? elektriciteitenveiligheid.be.
Want na de verkoop geeft de notaris je identiteitsgegevens door aan de organisatie die de elektrische installatie keurde. De herkeuring van je elektrische installatie moet binnen de 18 maanden na de koop gebeuren. Ben je de nieuwe eigenaar van een woning met een afgekeurde elektrische installatie?
De elektrische installatie renoveren.
Niet alleen zijn er veel meer elektrische verbruikers in de woning, de installatie is ook niet opgewassen tegen de vermogens die sommige apparaten vragen. Een keuring van de installatie door een erkend controle-organisme geeft je een duidelijk inzicht in de staat van de installatie.
Waaruit bestaat mijn elektrische installatie? Energids.
waaruit bestaat mijn elektrische installatie? Waaruit bestaat mijn elektrische installatie? De elektrische installatie is een verzameling van componenten die ervoor zorgt dat u op een veilige en comfortabele manier elektriciteit kunt gebruiken in uw woning. Download de infographic als PDF.
kostprijs elektrische installatie Bouwinfo.
Even een vraagje. Wat heeft jullie elektrische installatie gekost? Ik weet dat het zeer moeilijk te zeggen, het is afhankelijk van welk materiaal, hoeveel stopcontacten, relais, dimmers enz. Zouden jullie dan ook in grote lijnen kunnen omschrijven wat jullie installatie inhoud en daarbij de kostprijs van het totaalplaatje?
BTV Technische Controles.
Elektrische keuring Info aanvragen.
Wat is het verschil tussen een elektrische keuring en een energiekeuring? Een elektrische keuring gaat de staat van de bestaande elektrische installatie na. Bij een energiekeuring, ook wel EPC-keuring genoemd, wordt er onderzocht hoe energiezuinig en milieuvriendelijk de woning is.
Keuring voor de verkoop van een woning BTI.
Welke woningen komen in aanmerking voor de verplichte controles? Er wordt een onderscheid gemaakt tussen woningen met een elektrische installatie, of delen van de elektrische installatie, ouder dan 1 oktober 1981 en nieuwere woningen of installaties. Woningen en appartementen ouder dan 1 oktober 1981. Bij verkoop van de woning is men verplicht de elektrische installatie, of de oude delen ervan, te laten keuren.

Contacteer ons