stopcontact aansluiten
Stopcontact aansluiten Kennisbank Elektramat.
U heeft de draden correct aangesloten, de spanning getest en het afdekraam gemonteerd. U kunt nu een stekker in het nieuwe stopcontact plaatsen. Heeft u verder nog vragen over een stopcontact aansluiten of wenst u graag meer informatie over deze klus?
Aansluiten stopcontact Neuter welke kant? Bouwinfo.
Ik weet niet of dit nu een regel is of niet, maar zag al bij verschillende installaties dat de Neuter blauw steeds aan dezelfde kant wordt geschroefd bij het aansluiten van een stopcontact, automaten enz.: Ik heb het wel al verschillende keren gezien, maar nu ik het zelf moet doen, vroeg ik mij af of het de linker of rechter aansluiting is als je er voor staat.
Stopcontact aansluiten: inbouw stopcontact of opbouw wandcontactdoos aansluiten.
Stopcontact aansluiten: inbouw stopcontact of opbouw wandcontactdoos aansluiten. Het aansluiten van een stopcontact. Een stopcontact aansluiten ergens in de woonkamer kan een gemakkelijke klus worden als je een paar stappen goed uitvoert. Allereerst gaat er een kleine voorbereiding aan te pas.
Stopcontact aansluiten Konect.
Stopcontacten worden met elkaar verbonden via 3 draden van minstens 2.5mm, een donkere fazedraad, een blauwe nul-draad, en een groen-geel gestreepte aarding. Als het nieuwe stopcontact dat je wil aansluiten zich vlak naast een bestaand stopcontact bevindt en beide stopcontacten uiteindelijk achter 1 afdekplaatje zullen komen kan je werken met afzonderlijke draden, ook wel VOB-draden genoemd.
Elektrische aansluitingen Brico.
Er is één stopcontact nodig per 4 m oppervlakte en één verlichtingspunt op het plafond, een verlichtingspunt boven de tafel van de eetkamer bediend met een schakelaar aan de ingang, een bediening voor de verlichting achteraan het huis terras, tuin.
hoe verbind ik een schakelaar met een stopcontact?
View Forum Posts. Oorspronkelijk geplaatst door Musk Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. //: onclickiqts_show'20138501_1' return falseWeergeven." L1 en L2 de stroom op aansluiten, 1 en 2 naar uw stopcontact? En dan nog de aarding van uw stopcontact ook aansluitengeel/groen.
aansluiten van stopcontacten YouTube.
Praxis laat zien hoe je een stopcontact kunt vervangen Duration: 124. PraxisBouwmarkt 21154, views. Van een enkel stopcontact een dubbel stopcontact maken in gipsplaat Duration: 307. Legrand Group Belgium 11418, views. Klusvideo Wandcontactdoos plaatsen Duration: 237. Rak Vladimir 18598, views. Stopcontact aansluiten Duration: 229.
Error Title.
Your computer may have been infected by malware and therefore flagged by the Incapsula network. Incapsula displays this page for you to verify that an actual human is the source of the traffic to this site, and not malicious software.

Contacteer ons