elektrische installatie
Hoe zit de elektrische installatie in elkaar?
Dit zal snel veranderen! Aan de hand van dit artikel zult u in geen tijd de verschillende elementen herkennen en weten wat hun functie is. Wat is een elektrische installatie? De elektrische installatie is het geheel van elektrische apparaten, aansluitingen en verbindingen in uw huis.
Werking klassieke elektrische installatie Easykit.
Het is een betrouwbare oplossing, robuust, eenvoudig te installeren en goedkoop. Werking klassieke elektrische installatie. In een klassieke installatie vertrekt er vanuit de schakelkast een voorbekabelde stroomkabel naar de schakelaar en van de schakelaar naar de lamp. Vanuit de schakelaar kunnen we een nieuwe kabel leggen naar een volgende lichtgroep.
Wetten en reglementen elektriciteitenveiligheid.be.
AREI staat voor Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties. Je vindt erin terug aan welke veiligheidsvoorschriften elke huishoudelijke elektrische installatie moet voldoen. Het AREI bepaalt ook wanneer je de elektrische installatie van je woning moet laten controleren. Wanneer je elektrische installatie laten keuren?
Conform maken elektrische installatie in Vlaanderen.
Sedert 1 juli 2008 is iedere eigenaar wettelijk verplicht om de elektrische installatie op lage spanning te laten controleren bij de verkoop van een huis, een appartement, een lokaal of een geheel aan lokalen die dienst zullen uitmaken als woning voor één of meerdere mensen, wanneer deze installatie dateert van vóór 1 oktober 1981.
Wat zijn de verplichte controles voor elektrische installaties? Energids.
Er zijn geen wettelijke voorschriften voor het gewone onderhoud van een elektrische installatie. Iedereen moet dus zijn installatie onderhouden als een goede huisvader. In bepaalde gevallen moet een installatie wel verplicht onderworpen worden aan een gelijkvormigheidscontrole door een erkend organisme.:
Elektrische installatie Livios.
Besparen op elektriciteit. Dit moet je zeker weten. De verschillende onderdelen. Het elektriciteitsdossier en het AREI. Wat is de aarding en hoe werkt het? Aardleiding, aardlek en zekering. De elektrische installatie: hoe begin je eraan? Alle artikels over elektrische installatie.
Waaruit bestaat mijn elektrische installatie? Energids.
waaruit bestaat mijn elektrische installatie? Waaruit bestaat mijn elektrische installatie? De elektrische installatie is een verzameling van componenten die ervoor zorgt dat u op een veilige en comfortabele manier elektriciteit kunt gebruiken in uw woning. Download de infographic als PDF.
elektrische installatie Zoeken Leermiddelen KlasCement.
Toegevoegd door Peter Bettens Downloadbaar lesmateriaal. Laatst aangepast op 22.04.2010. Deze bijdrage bevat veel informatie over elektrische huishoudinstallaties en de installatie ervan. Deze presentatie is gebaseerd op de cursus van de Vlaamse overheid over het plaatsen van een elektrische huishoudinstallatie.

Contacteer ons